The Watch Tower Portnablagh

Portfolio

The Watch Tower Portnablagh

This challenging extension for a living room to the first floor of the Watchtower was achieved by removing the existing roof and projecting a new space adjacent to the original tower. By cantilevering half of the gable it allowed us to knit a connection onto the side of the tower and keep a traditional elevation from the pier. The new room has stunning views across Portnablagh Pier, Horn Head and Dunfanaghy golf course.

bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower
bond architects watchtower

The journey of the watchtower

Before | After

slide across to view before and after shots